Forretningsbetingelser

 

De almindelige forretningsbetingelser kan findes ved at trykke på nedenstående link. Bemærk, at vi endnu ikke har indgået aftale med forsikringsselskab om rådgivningsansvarsforsikring.

Almindelige_forretningsbetingelser.pdf

Om medlemskab af www.lejerensjurist.dk af Juristerne.dk:

Medlemskab

Køb af medlemskab eller særskilte ydelser hos Juristerne er personlige, og kan ikke overdrages. Materialer eller lignende udleveret, udarbejdet eller på anden vis produceret, også her fra siden eller www.juristerne.dk, må ikke kopieres, overdrages, distribueres, offentliggøres eller på anden måde videregives uden Juristernes forudgående skriftlige accept.

Persondata

Juristerne behandler oplysninger, medlemmer indtaster ved køb af medlemskab, fortroligt og sikkert. Oplysningerne videregives ikke til 3. part og udveksles ikke til 3. part.  Oplysninger, der indhentes ved indgåelse af medlemskab er:

– Navn
– Adresse
– Postnummer
– By

– E-mail-adresse
– Telefonummer

Som medlem har man altid ret til at få indsigt i oplysningerne, Juristerne besidder, at få berygtet urigtige oplysninger og ret til at blive slettet. Materiler, dokumenter og lignende man som klient måtte have indsendt til Juristerne er også omfattet af nævnte rettigheder, herunder eksempelvis kopi af lejekontrakt, BBR-oplysninger og dialog-korrespondancer.

Når man er klient hos Juristerne, er formålet med indhentningen af ovennævnte oplysninger at:

  • Kunne identificere og servicere klienten, herunder bl.a. ved rådgivning og sagsbehandling.
  • At give Juristerne mulighed for at udføre administrative opgaver, såsom at fakturere klienten og udføre aftalte opgaver for klienter, herunder eksempelvis at sagsbehandle med korrekte og akutelle oplysninger fra klienten.

Oplysninger om sager, konkrete forhold eller omstændigheder i sager eller testimonials, hvor personligt indhold eller anden lignende information anvendes, til brug som reference på www.lejerensjurist.dk eller Facebook-siden ’Lejerens Jurist’ eller ’Juristerne’, indhentes ved accept fra klienten selv.

Brug af www.lejerensjurist.dk og køb af medlemskab af Juristerne via www.lejerensjurist.dker samtidig accept af de til enhver tid gældende forretningsbetingelser.

Man kan altid kontakte Juristerne via kontaktformularen hér på siden, via kontakt@juristerne.dk eller på telefon 2259 2516 ved spørgsmål om medlemskab, personadata-politik og forretningsbetingelser.

 Juristerne

C/o: Johan Lisberg Jensen
Østre Havnegade 40, 9. 5,
9000 Aalborg

Tlf.:  22 59 25 16
E-mail: kontakt@juristerne.dk


CVR: 35351825
Registreringsnummer: 7836
Kontonummer: 1204627